logo partner van sandd nieuw

Het bezorgen van post en folders is leuk om te doen. Zeker bij Postedd! Het materiaal wordt thuis afgeleverd, daarna is het een kwestie van sorteren en alles in de juiste brievenbussen stoppen. Er staat bovendien een leuke vergoeding tegenover. Voor elke bezorger geldt; je moet de vrijheid aankunnen.

Er kijkt niemand over je schouders mee, maar je hebt wel de verantwoordelijkheid dat alles netjes en op tijd wordt bezorgd. Heb je die instelling, houd je van aanpakken en een portie gezonde buitenlucht? Meld je dan meteen aan als bezorger!

Postbezorger

Het vak van postbezorger is verantwoordelijk werk. Postedd verzorgt de post en het geadresseerd drukwerk van Sandd in de regio. Elke maandag en donderdag wordt de post door een chauffeur van Postedd thuis afgeleverd. De post dient vervolgens op dinsdag en vrijdag tussen 8.00 en 18.00 uur bezorgd te worden. Veel vrijheid, met als enige voorwaarde dat het laatste poststuk vóór 18.00 uur op de bezorgdag in de bus zit. De minimumleeftijd voor een postbezorger is 16 jaar, maar ook alle leeftijdsgroepen daarboven zijn welkom.

Direct aanmelden als postbezorger

Weekkrantbezorger

Weekkrantbezorger is hét ideale bijbaantje. Iedere dinsdagmorgen worden de weekkranten door een chauffeur van Postedd bij jou thuis afgeleverd. Hiervoor hoef je niet thuis te zijn. De weekkranten mag je vervolgens op dinsdag of op woensdag bezorgen. Dit kost je maar een paar uurtjes van je tijd en is meestal in een wijk bij jou in de buurt. De minimumleeftijd voor een weekkrantbezorger is 13 jaar.

Als je als weekkrantbezorger start in de maanden oktober, november of december 2017 maak je bovendien kans op 2 bioscoopkaartjes. De voorwaarden zijn simpel: je bezorgt minimaal 3 maanden aaneengesloten voor ons de weekkranten en wij krijgen in deze periode geen bezorgklachten uit jouw wijk. Voldoe je aan deze voorwaarden? Dan maak je kans op 2 van de in totaal 10 te verloten bioscoopkaartjes.

Direct aanmelden als weekkrantbezorger (kies bij "soort bezorging" voor Huis aan Huis)

Slogan-postedd