logo partner van sandd nieuw

Het bezorgen van post en folders is leuk om te doen. Zeker bij Postedd! Het materiaal wordt thuis afgeleverd, daarna is het een kwestie van sorteren en alles in de juiste brievenbussen stoppen. Er staat bovendien een leuke vergoeding tegenover. Voor elke bezorger geldt; je moet de vrijheid aankunnen.

Er kijkt niemand over je schouders mee, maar je hebt wel de verantwoordelijkheid dat alles netjes en op tijd wordt bezorgd. Heb je die instelling, houd je van aanpakken en een portie gezonde buitenlucht? Meld je dan meteen aan als bezorger!

Postbezorger

Het vak van postbezorger is verantwoordelijk werk. Postedd verzorgt de post en het geadresseerd drukwerk van Sandd in de regio. Elke maandag en donderdag wordt de post door een chauffeur van Postedd thuis afgeleverd. De post bezorg je vervolgens op dinsdag en vrijdag tussen 7.00 en 21.00 uur op de juist adressen in jouw postwijk. Veel vrijheid, met als enige voorwaarde dat het laatste poststuk vóór 21.00 uur op de bezorgdag in de bus zit. De minimumleeftijd voor een postbezorger is 16 jaar, maar ook alle leeftijdsgroepen daarboven zijn welkom.

Direct aanmelden als postbezorger

Slogan-postedd