logo partner van sandd nieuw

De attentiewaarde van direct mail is hoog en het zet de ontvanger snel aan tot actie. Of u nu het totale proces verzorgd wilt hebben, of slechts een onderdeel: Postedd heeft alles in huis voor een succesvolle boodschap bij uw doelgroep. Van ontwerp tot aan verzending van uw mailing. Offerte ontvangen? info@postedd.nl

Welke adressen zijn interessant

U bepaalt wie u wilt bereiken, wij leveren de bijbehorende adressen aan; zowel business-to-business als business-to-consumer. Postedd denkt graag met u mee welke adressen het meest interessant zijn voor uw mailing. Denk daarbij aan selectie op doelgroep, postcodegebied, demografische criteria of lifestyle criteria. Zo weet u zeker dat uw mailing op de juiste deurmat belandt.

Teksten schrijven voor uw mailing

De juiste teksten zorgen ervoor dat uw doelgroep zich aangesproken voelt en overgaat tot actie. Ziet u op tegen het schrijven van de teksten voor uw direct mailing? Geen punt. Postedd werkt samen met ervaren partners die uw mailing kunnen schrijven en opmaken, zodat u daar niet over in hoeft te zitten.

Volledige handling van uw mailing

Drukken of printen, vouwen, insteken of inpakken, adreslabels maken en plakken. Het is geen probleem voor ons! De dienstverlening van Postedd is volledig zodat uw mailing snel en eenvoudig verzonden kan worden.

Verzenden van uw mailing

Als franchisenemer van Sandd zijn wij de uitgelezen partij voor een betrouwbare en kwalitatief goede verzending tegen het scherpste tarief, door heel Nederland.

 

Slogan-postedd