logo partner van sandd nieuw

Chauffeur (maandag en donderdag)

Wij zijn per direct opzoek naar betrouwbare chauffeurs!

Onder leiding van de coördinator bezorging verzorg je vanuit onze sorteerhal in Hengelo het transport van postkratten naar de postbezorgers in de regio Twente. Dit doe je in één van onze bestelbussen volgens onze werkinstructies en tijdsnormen, zodat de poststukken tijdig en in goede staat aangeleverd, dan wel retour worden genomen. Wij zijn op zoek naar mannen en vrouwen met spierballen die ons chauffeursteams komen versterken. Er is sprake van fysiek werk, hou hier rekening mee! Voor deze functie dien je op maandag en donderdag beschikbaar te zijn.

– Je bent woonachtig in de omgeving van Twente
– Je bent verantwoordelijk en beleefd, je bent het gezicht van Postedd
– Je bent doeltreffend je kunt goed omgaan met tijdsdruk
– Je bent op maandag en donderdag vanaf 08:00 uur beschikbaar
– Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift
– Je bent altijd op tijd, je houdt er niet van om te laat te komen
– Je bent in het bezit bent van een geldig rijbewijs B. Het is een pré als je ervaring hebt met het rijden in een (grotere) bestelbus.

Wij bieden een leuke parttime functie in een gezellig en hardwerkend team. Interesse?  Mail dan je motivatie én CV. Onvolledige sollicitaties nemen wij niet in behandeling. 

______________________________________________________________________________

Postbezorger

Postedd zoekt doorlopend postbezorgers voor haar bezorggebied. Een gebied dat zich uitstrekt van Almelo tot Glanerbrug en van Hengelo en Enschede tot aan Denekamp. Word je postbezorger bij Postedd, dan komen wij de post bij je brengen. Hiervoor hoef je niet perse thuis te blijven. Wel zo gemakkelijk! Heb jij iedere dinsdag en vrijdag enkele uren de tijd om de post te bezorgen? Vind je het bovendien fijn om buiten te te zijn en hou je van veel vrijheid tijdens je werk? Reageer dan meteen en vraag naar de mogelijkheden.

______________________________________________________________________________

Troubleshooter (allround postbezorger)

Postedd zoekt met regelmaat postbezorgers die als vliegende keep in ons hele bezorggebied inzetbaar zijn, de zogenaamde troubleshooters. Ons bezorggebied strekt zich uit van Almelo tot Glanerbrug, van Enschede tot Tubbergen en van Hengelo tot Denekamp. Ben jij in het bezit van eigen vervoer (bijvoorbeeld een auto of scooter) en ben jij op dinsdag en/of vrijdag enkele uren beschikbaar? Vind je het bovendien leuk om steeds in een andere wijk de post te bezorgen en zoek je een leuke bijverdienste? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 074-3030260 of via e-mail info@postedd.nl en vraag naar de mogelijkheden.

______________________________________________________________________________

Algemeen medewerker (sorteerder)

Postedd zoekt per direct twee Algemeen Medewerkers. Als Algemeen Medewerker heb je te maken met wisselende werkzaamheden. In basis word je ingezet om de post te sorteren en post op straat te zetten. De laatste is het op volgorde leggen van de post. De werkzaamheden worden uitgevoerd op onze vestiging aan de Wegtersweg in Hengelo. Wij bieden gemiddeld 10 tot 20 uur sorteerwerk per week verspreid over verschillende dagen, maar in ieder geval op maandag en donderdag en (af en toe) op woensdag en vrijdag. Houd je van aanpakken, ben je fysiek in goede conditie, kun je zelfstandig doorwerken en heb je geen moeite met wisselende werkzaamheden, werkuren en werkdagen. Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 074-3030260 of via e-mail info@postedd.nl en vraag naar de mogelijkheden.

______________________________________________________________________________

Coördinator Bezorging

Postedd zoekt een Coördinator Bezorging voor 32 uur per week, waarvan de aanwezigheid op de woensdag en vrijdag verplicht zijn.  Als Coördinator Bezorging ben je verantwoordelijk voor de werving, aansturing en begeleiding van postbezorgers binnen jouw eigen subdepot. De postbezorgers die voor jou werken bezorgen vanuit huis in een door jou toegewezen bezorgwijk. Jij zorgt ervoor dat je over voldoende bezorgers beschikt en dat de bezorgers juist en tijdig bezorgen conform de doelstellingen. Dit doe je op efficiënte wijze om zo de gestelde organisatiedoelstellingen te behalen.

Voor deze functie zoeken we iemand die:

- die sterk in zijn of haar schoenen staat;
- anderen durft aan te spreken en weet te motiveren;
- over een “helikopterview” beschikt;
- altijd voor het beste resultaat gaat;
- goed kan omgaan met Microsoft Word en Excel;
- minimaal over MBO 3/4 opleidingsniveau beschikt.

______________________________________________________________________________

Ben je enthousiast geworden over één van bovenstaande vacatures en wil je ons team komen versterken? Dan zijn wij erg benieuwd naar jou! Stuur je sollicitatiebrief + cv ter attentie van dhr. Löwik naar info@postedd.nl . Onvolledige sollicitaties worden niet in behandeling genomen.

Slogan-postedd