logo partner van sandd nieuw

Postbezorger

Postedd zoekt doorlopend postbezorgers voor haar bezorggebied. Een gebied dat zich uitstrekt van Almelo tot Glanerbrug en van Hengelo en Enschede tot aan Denekamp. Word je postbezorger bij Postedd, dan komen wij de post bij je brengen. Hiervoor hoef je niet perse thuis te blijven. Wel zo gemakkelijk! Heb jij iedere dinsdag en vrijdag enkele uren de tijd om de post te bezorgen? Vind je het bovendien fijn om buiten te te zijn en hou je van veel vrijheid tijdens je werk? Reageer dan meteen en vraag naar de mogelijkheden.

Troubleshooter (allround postbezorger)

Postedd zoekt met regelmaat postbezorgers die als vliegende keep in ons hele bezorggebied inzetbaar zijn, de zogenaamde troubleshooters. Ons bezorggebied strekt zich uit van Almelo tot Glanerbrug, van Enschede tot Tubbergen en van Hengelo tot Denekamp. Ben jij in het bezit van eigen vervoer (bijvoorbeeld een auto of scooter) en ben jij op dinsdag en/of vrijdag enkele uren beschikbaar? Vind je het bovendien leuk om steeds in een andere wijk de post te bezorgen en zoek je een leuke bijverdienste? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 074-3030260 of via e-mail info@postedd.nl en vraag naar de mogelijkheden.

Algemeen medewerker (sorteerder)

Postedd zoekt per direct twee Algemeen Medewerkers. Als Algemeen Medewerker heb je te maken met wisselende werkzaamheden. In basis word je ingezet om de post te sorteren en post op straat te zetten. De laatste is het op volgorde leggen van de post. De werkzaamheden worden uitgevoerd op onze vestiging aan de Wegtersweg in Hengelo. Wij bieden gemiddeld 10 tot 20 uur sorteerwerk per week verspreid over verschillende dagen, maar in ieder geval op maandag en donderdag en (af en toe) op woensdag en vrijdag. Houd je van aanpakken, ben je fysiek in goede conditie, kun je zelfstandig doorwerken en heb je geen moeite met wisselende werkzaamheden, werkuren en werkdagen. Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 074-3030260 of via e-mail info@postedd.nl en vraag naar de mogelijkheden.

Coördinator Bezorging

Postedd zoekt momenteel geen coördinatoren bezorging.

Slogan-postedd